درباره نشریه

دو فصلنامه علمی-پژوهشی «مطالعات اسلام و روان‌شناسی» وابسته به پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است. و به زبان فارسی و در فرمت الکترونیکی و چاپی منتشر می‌شود.

هدف اصلی دوفصلنامه علمی پژوهشی «مطالعات اسلام و روان‌شناسی» انتشار تحقیقات انجام‌شده در زمینۀ مطالعات اسلام و روان‌شناسی، اطلاع‌رسانی علمی، فراهم آوردن زمینه برای تبادل‌ نظر و تضارب آرای متفکران و محققان این رشته، فراهم آوردن زمینه برای تولید علم و اندیشه و نظریه‌پردازی در این زمینه و آماده کردن زمینۀ مناسب برای رشد و ارتقای هر چه بیشتر دانش روان‌شناسی اسلامی است. پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با توجه به هدف‌ها و وظایف خود جهت توسعه و استحکام روابط علمی با پژوهشگران حوزه و دانشگاه و به منظور اشاعه مطالعات اسلام و روان‌شناسی، دوفصلنامه علمی، پژوهشی «مطالعات اسلام و روان‌شناسی» را بر اساس ضوابط مندرج در آیین‌نامه تعیین اعتبار مجلات و نشریات علمی – پژوهشی منتشر می‌کند.

این مجله از پاییز و تابستان سال 1386 شروع به انتشار کرده است.

دوفصلنامه مطالعات اسلام و روان‌شناسی به استناد ماده واحدة مصوب 21/3/1387 شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس نامة شمارة 107/الف مورخ 23/9/90 شورای اعطای مجوزها و امتیازهای علمی وابسته به شورای عالی حوزه‌های علمیه، حائز رتبة «علمی ـ پژوهشی» شد.

زبان نشریه فارسی است، اما در پایان مجله خلاصه‌ای از مقالات به زبان عربی و انگلیسی آورده می‌شود. این نشریه از نویسندگان هزینه ای دریافت نمی‌کند.

- به منظور دسترسی آسان و جهانی به آخرین یافته های پژوهشی، این نشریه به عنوان یک نشریه دسترسی-آزاد پایه گذاری شده است.

دسترسی آزاد

حق انتشار

این نشریه تحت قانون بین المللی کپی رایت Creative Commons: CC BY-ND 3.0 می باشد.

نویسنده ای که قصد انتشار مقاله در این نشریه را دارند به شرایط زیر پایبند هستند

الف. حق نشر برای نویسنده می باشد و نویسنده تحت مجوز  Creative Commons Attribution License به مجله این امکان را می دهد که مقاله چاپ شده را با دیگران به اشتراک گذاشته منوط به اینکه حقوق مؤلف اثر حفظ شود  و  به انتشار اولیه مقاله در این مجله اشاره بشود.

ب. نویسنده ها قادر به ورود و جدا از ترتیبات قراردادی اضافی برای توزیع غیر انحصاری از نسخه منتشر شده این مجله از کار (به عنوان مثال، آن را به یک مخزن نهادی و یا انتشار آن در یک کتاب)، با اذعان به انتشارش به این مجله است.

پ. نویسنده مجاز و تشویق به ارسال کار خود به صورت آنلاین می باشد (به عنوان مثال، در مخازن سازمانی و یا در وب سایت خود) حتی قبل و در طول فرآیند ارسال، به شرط آنکه  به مبادلات تولیدی منجر شود، و همچنین استناد به آثار منتشر شده رعایت شده باشد.

هزینه انتشار

6.000.000 ریال که بعد از پذیرش مقاله و صدور گواهی انتشار و درج در مقالات آماده انتشار مجله برای چاپ اخذ می‌شود.